Napvitorla

Dizájnos megjelenés | Precíz tervezés és kivitelezés

Válasszon számítógéppel tervezett, tökéletesen illeszkedő napvitorlát, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak! Az általunk telepített napvitorlák egyedi formában, a tér és az Ön igényeihez igazodva, ráadásul könnyen kezelhetők.

Egyedi igényeihez alakított ajánlatainkhoz vegye fel velünk a kapcsolatot! Elsősorban Budapesten és környékén, valamint Komárom-Esztergom megyében számíthat ránk.

Tökéletes napvitorlát szeretne?

Számítógépes tervezés

Fix napvitorláinkat számítógépes szoftver segítségével is meg tudjuk tervezni. Ez azért egyedülálló, mert családi cég vagyunk, és hasonlót többnyire csak nagy cégek csinálnak.

A CAD tervezés előnye, hogy Ön tökéletesen azt a napvitorlát fogja kapni, ami az adott terület árnyékolására a legjobban illeszkedik. Mindezt megfizethető áron.

Bármilyen formájú napvitorla

A vitorla formája lehet egyenlő oldalú vagy derékszögű háromszög, négyzet, téglalap, de akár különleges poligon formájú napvitorlát is rendelhet. Több napvitorla összeépítésével hatékonyabbá teheti az árnyékolást, a színek és formák kombinálásával pedig egyedülálló látványt érhet el.

Ötleteléshez gyűjtse le tippgyűjteményünket, Ide kattintva.

Napvitorláink előnyei

Számítógépes tervezés

Napvitorláinkat Magyarországon kis cég lévén egyedülálló módon, számítógéppel is tudjuk tervezni

100% HDPE szövet

Rendkívül ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben.

Szélálló

Feszessége miatt nagy szélviharok sem tehetnek kárt benne

Esőálló

A szövetben nem tesz kárt az eső, így egy nyári zivatar esetén is maradhat a helyén

UV-álló

Magas UV-tűrő képességgel rendelkezik, így amellett, hogy kiváló árnyékolást biztosít, strapabíró is

Dizájnos

Rendkívül dekoratív árnyékoló, bármelyik kertbe, teraszra jól illeszkedik

Megbízóink véleménye rólunk

Napvitorlák típusai

Fix napvitorla

Az egyszerű ám nagyszerű típus, melynek lényege, hogy a textília sarkait fix rögzítési pontokhoz erősítik, ami így megfeszül. A vitorlát telepítés után Ön is könnyen le és felszerelheti.

Kitekerhető napvitorla

A ponyva a napellenzőhöz hasonlóan egy falra, mennyezetre, szarufára rögzített acél csőtengelyre tekeredik. Működtetheti kézi hajtókarral vagy motorral. Sok különböző fajta napvitorla variáció képzelhető el ennél a verziónál, igazodva az Ön igényeihez.

Motoros napvitorla

Komplett rendszer, amely kiválóan alkalmas nagy méretű teraszok árnyékolására. Motor segítségével ki-be húzható. A ponyvahengerre tekeredő anyag a rugós feszítésnek köszönhetően mindig feszes marad.

Rögzítése

Terhelhetőségét a sarkokba helyezett acélkarikák és a homorú ívekbe varrt hevederszalagok biztosítják. Sarkai feszítőelemekkel az épületek homlokzatához, szarufákhoz, gerendákhoz, lugasokhoz, kerítéselemekhez, illetve fából vagy fémből készült oszlopokhoz, konzolokhoz is rögzíthetők.

Példák rögzítésre

Leszerelés, tárolás

Egyszerű, könnyű műveletsorral leszedheti, majd a száraz textília hajtogatása szükséges. Feltekerhető ponyva esetén elegendő a tengelyre tekerni a ponyvát, amit védőtető szerelésével óvhatunk az időjárás viszontagságaitól.

Napvitorlákról általában

A napvitorlát valószínűleg már a vadászó, gyűjtögető életmódot folytató őseink is ismerték, ahogyan régóta használják a sivatagban élő emberek ma is, akik kénytelenek a tűző napsütés elől botokkal kifeszített állatbőrök vagy textília árnyékába húzódni.

Tavasztól ősz végéigig tudja használni. A szél nem lobogtatja, nem gyűri, hanem átfúj a hálószerű textilen, ami így mindig feszes marad.

ÜZENJEN NEKÜNK!

Kérjen személyre szabott ajánlatot!