Fólia

Kimagasló minőség | Stílusos megjelenés

Fóliáink legfontosabb előnyei

Hővédelem

Betekintésvédelem

Biztonság

Dekoráció

Épület fólia

Alapvetően négyféle épület fóliát telepítünk, de ezek lehetnek több funkciósak is, kombinálva az egyes típusok tulajdonságait. Mi a legjobb minőségű, piacvezető által gyártott fóliákat telepítjük.

Fóliázás után az ablak ugyanúgy használható, mint korábban, annyi különbséggel, hogy éles tárggyal már nem végezhet rajta tisztítást.

Hővédő fólia

99%-ban visszaverik a káros UV sugarakat. Amennyiben nincs klíma a lakásban, nyáron a levegő fullasztóvá válhat. A hővédő fólia megoldást jelent erre a problémára, mivel nem engedi, hogy a napsugárzás felmelegítse a belső teret lakásában.
Segít csökkenteni a hűtési költségeket is, mivel távol tartja a tűző napsugarakat a lakásból. Így kevesebbet kell klimatizálásra költenie. Olvassa el a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem által készített méréseket az energiamegtakarításról IDE kattintva.

A hővédő fóliák hatásossága

Ezt a diagramot érdemes kiemelni a tanulmányból, melyben egy épület energiafelhasználása látszik 1 évben fólia nélkül, majd 1 évben fólia telepítése után. Az energiamegtakarítás 8,5%-os, de ez naposabb helyen jelentősebb.

 

Betekintésvédő fólia

Fényáteresztő, nem átlátszó fólia, amely lehet egyben hővédő is, kombinálva a fenti tulajdonságokat. A legalapvetőbb a tejüveg fólia, ami nem vesz el a helyiség világosságából, de kizárja a kíváncsi tekinteteket és kiszűri a vakító napfényt.

Biztonsági fólia

Törés esetén a fólia egyben tartja az üvegszilánkokat, így az üveg balesetvédett. Betörésekkel szemben is hatékonyak, az ablakokat sokkal nehezebb áttörni, mint a hagyományos üvegeket. Nem nyújt 100% védelmet, de nagymértékben megnehezíti a betörők dolgát.

Dekorációs fólia

Sokféle mintázatban áll rendelkezésre. Betekintésvédelmi fóliaként is használhatóak, stílusos megejelenést biztosítva a helyiségének. Előnyösen alkalamazható fürdőszobák és öltözők esetén is. 

Megbízóink mondták

ÜZENJEN NEKÜNK!

Kérjen személyre szabott ajánlatot!