Roletta

Széles színválaszték | Egyszerű és gyors szerelhetőség

Roletta

Az egyik legegyszerűbb árnyékoló a roletta. A tengelyre erősített szövet lehet fényáteresztő, hővisszaverő vagy teljes sötétséget biztosító (fényzáró). Széles színválasztékban áll rendelkezésre, és motoros működtetéssel is kérheti.

Hagyományos roletta

A legolcsóbb és legnépszerűbb típus. A textília egy acélcsőre van rögzítve, aljába nehezéknek alumíniumcső van varrva. Működtetheti:

Készülhetnek feszített kivitelben is, ekkor egy 1 mm átmérőjű, műanyag bevonatú acélkötél vezeti két oldalról a roletták mozgatását.

Tokozott roletta

Igényesebb, drágább változat, amelynél ívelt, extrudált alumínium védőtok rejti el a rolettahengert.

Mozgatásuk lehet:

Tokozott vezetősínes roletta

Ennél a típusnál oldalt semmilyen fény nem tud beszűrődni, ugyanis két oldalt alumínium vezetősínben mozog a textília. Ez a legdrágább változat.

Működtetési lehetőségei azonosak a tokozott rolettáéval. Maximális méret 2,5 x 3,2 m.

Tetőtér roletta

Speciális, tetőtérablakokra kialakított tokozott roletta, amely rugó segítségével mindig feszes állapotban marad. A vezetősín segítségével bármilyen pozícióban megállíthatja.

Sávroló

A sávroló textilje fényáteresztő és fényzáró sávok váltakozásából áll, mellyel egyedi megjelenést kölcsönözhet lakásának. Széles színválasztékunkból biztosan megtalálja az Ön lakásval legjobban harmonizálót.

Megbízóink mondták

ÜZENJEN NEKÜNK!

Kérjen személyre szabott ajánlatot!