Szúnyogháló

Szúnyogháló

Aki azt állítja, hogy nem érdemes apróságokon idegeskedni… annak még nem volt szúnyog a szobájában.

A szúnyoghálók fontos részei minden lakásnak, mert lehetővé teszik, hogy meleg napokon a friss levegő szabadon áramolhasson az ajtókon, ablakokon át, ugyanakkor kizárják a nyugalmat megzavaró bogarakat, rovarokat.

Többfajta szúnyogháló rendszert kínálunk, melyeknél a háló anyaga általában szürke színű, UV stabil üvegszálból készül, amely a levegőt és fényt átengedi, látványa legkevésbé zavaró. A tartószerkezet anyaga lehet műanyag vagy alumínium. Utóbbi előnye, hogy tartósabb, masszívabb és tetszőleges színűre festhető, és már erezett famintás verzióban is elérhető.

Típusok:

Szúnyogháló ablakra

 • Fix keretes
  A legolcsóbb fajta. Ezen belül több altípus létezik. Mindig az aktuális ablakkialakításhoz készítjük el a megfelelőt. Népszerű a ráfordító pántos és a mágnes sarkos kivitel, melyek belülről, könnyen és egyszerűen le- felszerelhetők. Télen érdemes a garázsban/pincében tárolni.

 • Rolós
  A rolettával azonos a működési elve. A felső tokban lévő tengelyre csavarodik fel a háló. Ebben egy rugó van, ami folyamatosan felfelé húzza a hálót. Alsó rögzítése lehet kampós, tolózáras illetve rugós. A keret és a tok alumíniumból készül.

 • Redőnybe integrált rolós
  Az előző verzió, tok nélküli változata redőnybe építve.

Szúnyogháló ajtóra

 • Nyíló ajtó
  40×20 mm-es extrudált alumínium profilból készítjük. Masszív szerkezet, tartós használatra leggyakrabban ezt ajánljuk. Az aljába kutyaháló kérhető. Ez egy vastagabb hálóanyag, amiben az állatok nem tudnak kárt tenni. Hátránya, hogy nagy helyet igényel, ha nincs lehetőség a nyíló ajtóra a következő kivitelek jelenthetnek megoldást.

 • Toló ajtó
  Széles teraszajtóknál, ahol lehetőség van a nyílás méretű ajtót oldalra eltolni. Az ajtó speciális sínen, görgőpályán gurul. Könnyen le-és felszerelhető.

 • Pliszé ajtó
  A háló harmonika-szerűen csukódik össze. Feszességét vékony zsinórok biztosítják. Kétféle verzióban kapható:
  – Tokküszöbös teraszajtók elé keretes felépítésű
  – Alacsony küszöbű nyílászáróknál műanyag láncos kivitel
 • Rolós ajtó
  A lehúzható rolós szúnyogháló vízszintes változata. Praktikus, helytakarékos kialakítású, ám az alkatrészek közé kerülő por, kosz megnehezíti a működését.

Üzenjen nekünk

Kérjen személyre szabott árajánlatot

Tanulmány letöltése

Tudja meg mik azok a leggyakoribb hibák, amiket jó ha nem követ el!

tanulmany2

Sikeres Feliratkozás!