Reluxa

Könnyen felszerelhető  | Fából vagy Alumíniumból

reluxa, belső árnyékolás

Reluxa

A reluxa az egyik legrégebben elterjedt, relatíve olcsó belső árnyékoló, amely kizárja vagy megszűri a napfényt. Takaros alternatítv árnyékolói lehetnek otthonának, melyeket alumínium illetve fa lamellával is választhat. 

Alumínium reluxa

A reluxa lamellái nagyon széles színválasztékban állnak rendelkezésre. A felületét tekintve is többféle típusban elérhető; matt, fényes, perforált és szálcsiszolt. Szerelése megoldható háromszög, trapéz és boltíves ablakokra is. Feszített kivitelben a reluxa alja rögíztett, így a beáramló levegő nem tudja mozgatni, ezzel nem zavarva nyugalmát.

Reluxa 2
Reluxa

Fa reluxa

Fa reluxáink nagyszerű otthonos hangulatot teremtenek lakásának belterében. Az ablakhoz vagy a falhoz is rögzíthetők. Stílusos megjelenést kölcsönöznek otthonának, akár éppen alsó  vagy felső állapotban vannak. 

Fa reluxa

Fa reluxáink nagyszerű otthonos hangulatot teremtenek lakásának belterében. Az ablakhoz vagy a falhoz is rögzíthetők. Stílusos megjelenést kölcsönöznek otthonának, akár éppen alsó  vagy felső állapotban vannak. 

Reluxa

Miért nem egy átlagos cég vagyunk?

30+ év tapasztalat

Több, mit 30 éve kezdtük, nem fogunk eltűnni.

Szakértelem

Hozzáértők vagyunk, tőlünk tanácsot is kérhet.

Törvényen felüli garancia

2-5 év terméktől függően.

Rejtett költségek nélkül

Felméréskor mindent tisztázunk.

Rólunk mondták

Ferenc KállóFerenc Kálló
18:32 08 Mar 23
Teljesen elégedett vagyok. Azt kaptam, amit kértem, annyiért, gyorsan.
Helga KaposváriHelga Kaposvári
18:48 19 Feb 23
Úgy lett ahogy ígérték: a felméréskor részletesen tisztáztuk mi lenne számomra idealis. A felrakott redőnyökkel, és rolettákkal tökéletes sötétet tudok csinálni.Mindezt kifogástalan minőségben szerelte fel egy profi csapat, hogy villanyszerelőt se kellett hívnom.Az előző lakásomon az árnyékolókkal folyamatosan problémáim voltak. Máskor nem hívok mást, csak önöket!
Bernadett KovácsBernadett Kovács
18:18 18 Feb 23
Gyors, precíz es megbízható, maximàlisan csak ajànlani tudom! 🙂
Péter LévaiPéter Lévai
12:21 30 Jan 23
Féltem attól, hogy az elektromos redőnyök beépítése nem lesz jól megoldva, mert korábban már adódott problémám más redőnyös céggel. Ezért először csak a hálószobára rendeltem. Már a szerelés során látszott, hogy nagyon profi csapat, igényes munkát végeztek. Ezután rendeltem meg a redőnyöket az egész lakásra. Köszönöm a munkát, örülök hogy Önöket választottam, maximálisan elégedett vagyok!
Gábor SándorGábor Sándor
12:21 21 Oct 22
Maximális elégedettség,szuper minden. Köszönöm.
Ricardo GarcíaRicardo García
12:14 06 Apr 22
Nagyon meg vagyok elégedve az elvégzett munkával. Kifogástalanul, gyorsan és precízen dolgoztak, jó ár-érték aránnyal.
Csilla BartosCsilla Bartos
20:48 07 Feb 22
Alumínium redőnyt szereltettünk fel velük. A felméréskor és a szereléskor is pontosan érkeztek. Gyorsan és precízen dolgoztak, a minőséggel és az árral is maximálisan elégedett vagyok. Csak ajánlani tudom őket.
js_loader

Üzenjen nekünk!

Kérjen személyre szabott ajánlatot!