Fólia

Épületfólia

Alapvetően négyféle fóliát telepítünk, de ezek lehetnek több funkciósak is, kombinálva az egyes típusok tulajdonságait.

Fajták

 • Hővédő fólia
  99%-ban visszaverik a káros UV sugarakat. Amennyiben nincs klíma a lakásban, nyáron a levegő fullasztóvá válhat. A hővédő fólia megoldást jelent erre a problémára, mivel nem engedi, hogy a napsugárzás felmelegítse a belső teret.
  Segít csökkenteni a hűtési költségeket is, mivel távol tartja a tűző napsugarakat a lakásból. Így kevesebbet kell klimatizálásra költeni.

Olvassa el a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem által készített méréseket az energiamegtakarításról IDE kattintva.

 • Betekintésvédő fólia
  Fényáteresztő, nem átlátszó fólia, amely lehet egyben hővédő is, kombinálva a fenti tulajdonságokat.

 

 • Biztonsági fólia
  Törés esetén a fólia egyben tartja az üvegszilánkokat, így az üveg balesetvédett. Betörésekkel szemben is hatékonyak, az ablakokat sokkal nehezebb áttörni, mint a hagyományos üvegeket. Nem nyújt 100% védelmet, de nagymértékben megnehezíti a betörők dolgát.

 

 • Dekorációs fólia
  Sokféle mintázatban áll rendelkezésre. A tejüveg fólia nem vesz el a helyiség világosságából, de kizárja a kíváncsi tekinteteket és kiszűri a vakító napfényt.

Cégünk a legjobb minőségű, piacvezető által gyártott fóliákat telepíti.

Fóliázás után az ablak ugyanúgy használható, mint korábban, annyi különbséggel, hogy éles tárggyal már nem végezhető tisztítás rajta.

Üzenjen nekünk

Kérjen személyre szabott árajánlatot

Tanulmány letöltése

Tudja meg mik azok a leggyakoribb hibák, amiket jó ha nem követ el!

tanulmany2

Sikeres Feliratkozás!