Ablak

A vállalkozás 2002-óta foglalkozik nyílászázók forgalmazásával és beépítésével. Beszállítóink minden esetben országos hálózattal rendelkező nagybani gyártók, megfelelő ÉMI minősítéssel, területi képviselettel, szállítói és garanciális háttérrel. Ennek megfelelően tudjuk azóta is biztosítani a mindenkori naprakész legfejlettebb technológiai és minőségi elvárásokat a piaci igényekhez alkalmazkodó alacsony árfekvés mellett.

A kínálatunk és ezzel összefüggésben eladásaink zömmel pvc szerkezetek, melyek az évek során egyre több légkamrás, egyre vastagabb tok és szárnyprofilokból készülnek. Az üvegezés hőáteresztő értéke is folyamatosan csökken. A három rétegű üvegezés egyfajta fejlődést jelent, de ne felejtsük el, hogy az jelentősen növeli a nyílószárnyak tömegét. Továbbá ezek merevségét—különösképp a nagyobbakét—az üvegezésnek kell biztosítania, megfelelő ékeléssel. Ezzel összefüggésben nagyon fontos még a jó minőségű és kellően megválasztott vasalat is. Beszállítónk az üvegezésre 8 év garanciát vállal.

Ablak

Bázis normál szárnyú nyíló-bukó erkélyajtók, ablakok, kétszárnyú váltószárnyas nyíló/nyíló-bukó ablakok, normál váltószárnyas erkélyajtók.

Standard nyíló, bukó-nyiló ablakok, bukó ablakok, kétkilincses bukó ablakok, körablakok, váltószárnyas ablakok , tokosztós ablakok.

A Standard és Bázis ablakaink német minőségű Aluplast Ideal 2000 ablakok ütés- és időjárásálló kemény pvc.alapanyagú profilból, horganyzott acélmerevítéssel készül 3 légkamrás nyílás-zárók. A szerkezetek hőszigetelő képessége 2,8 W/m2K (normál üvegezés esetén). A nyílás-zárók a modern és biztonságos MACO TREND vasalatrendszerrel vannak szerelve. A Tok külső profilszélessége 60 mm.

Prémium ablakok: nyíló ablakok, nyíló-bukó ablakok, bukó ablakok, váltószárnyas ablakok, tokosztós ablakok.

A Prémium ablakok Aluplast Ideal 5000 Classis már 5 légkamrás nyílás-záró , amely ID 2000 profilnál masszívabb, szélesebb. A tok külső profilszélessége 70 mm. 2,4 W/m2K /normál üvegezés esetén/ A nyilás-zárók szintén MACO TREND vasalat szerkezettel vannak szerelve.

Ablakszigetelés

Lehetőség van már meglévő, régebbi fa nyílás-zárók utólagos szigetelése. Svéd technológiával (bemarásos módszer) szilikonos tömítőanyaggal végezzük.

Garantáltan hő- és hangszigetelő is egyben. 15-30% energia- megtakarítást eredményez.

Üzenjen nekünk

Kérjen személyre szabott árajánlatot

Tanulmány letöltése

Tudja meg mik azok a leggyakoribb hibák, amiket jó ha nem követ el!

tanulmany2

Sikeres Feliratkozás!